over Vens & Thiers

Vens & Thiers werd opgericht in 1990 en heeft altijd een leidinggevende positie gekend in de plaatverwerkende nijverheid.

Sinds 2008 maakt Vens & Thiers samen met Klingelnberg Klauss uit Nederland deel uit van de Optimat Group. De diensten na-verkoop van beide firma's mixen dagelijks hun technici, teneinde een perfecte en gespecialiseerde service te kunnen bieden.

Thans kent Vens & Thiers een organisatie met 45 personen en maakt de firma een onderscheid in haar productgamma:

CLASSIC LINE

Handwerkmachines

INDUSTRIE LINE

Industriële machines

SOLID LINE

Machines voor het massief

SOFTWARE LINE

Ons software gamma

kwaliteit

Vens & Thiers hecht veel belang aan kwaliteit en biedt in haar 3 productlijnen enkel hoogwaardige machines aan. Zowat het volledige gamma is van Duitse makelij.

advies

Om u altijd een goede oplossing te kunnen bieden, hecht Vens & Thiers veel aandacht aan consultancy en neemt zij haar informatieve rol zeer au serieux. U kunt dan ook voortdurend te rade gaan bij de verkopers die allen eerst werkzaam waren in onze technische afdeling. Surf graag naar onze 'Agenda' en ontdek welke evenementen er gepland staan bij de welke Vens & Thiers u kan informeren.

dienst-na-verkoop

Uiteraard hecht Vens & Thiers veel aandacht aan haar dienst-na-verkoop. Via deze website kunt u deze dienst leren kennen in de rubrieken “Dienst-na-verkoop”, “Showroom” en “Opleidingen”. Vens & Thiers kent 14 technici en 4 mensen die telefonische assistentie bieden. In haar showroom heeft Vens & Thiers de belangrijkste machines op voorraad staan. U kan er dagelijks terecht voor een demo. Met ons opleidingscentrum bieden wij niet alleen scholingen aan voor nieuwe machines, maar kunt u permanent op cursus komen voor softwareprogramma’s, CNC, opdeelzagen en kantenaanlijmmachines.

Via deze website proberen wij u een beeld te schetsen van ons bedrijf en onze producten. Vindt u niet direct een antwoord of oplossing op hetgeen u zoekt, twijfel dan niet om ons te contacteren.